TEFAL FV1251E0

TEFAL FV1251E0

35.50

In stock

35.50

Hekuri Tefal Inicio FV1251 është një pajisje për njerëzit që kërkojnë performancë të mirë me një çmim të volitshëm. Funksioni i vetë-pastrimit ruan performancën e pajisjes për më gjatë. Kabllo e gjatë (1.9 m) në hekurin Tefal nënkupton ergonomi më të madhe dhe liri të lëvizjes gjatë hekurosjes. Hekuri Tefal është pajisur me një spërkatës që ju lejon të lagni rrobat e hekurosura, gjë që siguron rezultate më të shpejta dhe më të mira gjatë heqjes së rrudhave.

SKU: 3121040061299 Categories: , , Tag:
View cart

Additional information

Fuqia e energjisë

1800W

Gjatësia e kabllos

1.8 m

Kapaciteti Rezervuarit

200 ml

Goditje Avulli

80gr / min

Materiali Pllakës

Keramik

Anti Drip

Po