ROWENTA RO3731EA

ROWENTA RO3731EA

109.00

In stock

109.00

Rowenta Compact Power Cyclonic RO3731 është një vakum pa qese, i përshtatshëm për përdorim në të dy llojet e dyshemesë së fortë dhe të butë. Furça e saj me shumë sipërfaqe është e lehtë për t’u kthyer, për shembull, për të lëvizur nga një dysheme me pllaka në qilim. Ju mund të përdorni mjetin e çarjes për punë më të vogla pastrimi. Kjo shtojcë e vogël ju lejon të pastroni ato njolla që furça me shumë sipërfaqe nuk mund t’i arrijë. Përdoreni atë për të pastruar bazat tuaja ose parvazet e dritareve, për shembull. Papastërtitë mblidhen në kutinë e mbledhjes së papastërtive me kapacitet 1.5 litra. Mund ta zbrazni lehtë mbi koshin e plehrave me një buton. Shënim: duhet të zëvendësoni filtrin e motorit një herë në vit.

SKU: 3221610134504 Categories: , , Tag:
View cart

Additional information

Fuqia e motorrit

750 W

Niveli i zhurmë

79 dB

Tipi

Sistem cyclonik i avansuar

Tipi i filterit

Filter me peformancë të lartë

Kapaciteti i pluhurit

1.5 L

Performanca

3AAA – 99.99%

Gjatësia e kabllos

8.8 m