ROWENTA CF9520

ROWENTA CF9520

69.50

In stock

69.50

Premium Care Brush Activ përmban flokë natyralë për shkëlqim dhe kujdes përfundimtar. Kjo furçë rrotulluese ofron stilim të përsosur përmes rrotullimit automatik me dy çelësa rrotullimi. 1000 W energji jep një tharje efikase dhe të lehtë me rezultate të shpejta dhe profesionale, ndërsa dy madhësi furçash janë të vendosura për të mbuluar të gjitha gjatësitë e flokëve. Veshja e kashmirit, keratinës dhe vajit të arganit vjen së bashku me nxitës të jonit të dyfishtë për shkëlqim rrezatues dhe pamje me cilësi të salloneve të ondulimit në shtëpi.

SKU: 3121040062722 Categories: , Tag:
View cart

Additional information

Fuqia e energjisë

1000W

Rrotulluese

Po

Diametri

40mm dhe 50mm

Ajri Ftohtë

Po

Ajri Nxehtë

Po

Nivele të shpejtësis

2