ROWENTA CF3112F0

ROWENTA CF3112F0

34.50

In stock

34.50

Hekuri për kaçurrela Rowenta Curls Forever ofron kaçurrela perfekte të flokëve dhe një model flokësh të qëndrueshme. Trupi eliptik ekstra i hollë i hekurit formon një kaçurrel të bukur me një efekt afatgjatë. Falë ngrohjes me shpejtësi të rrufeshme në më pak se 30 sekonda, nuk duhet të prisni dhe mund të dilni nga dera me flokë të bukur në momente.

SKU: 3121040073636 Categories: , Tag:
View cart

Additional information

Diametri

10 mm

Fuqia e energjisë

25 W

Temperatura

180 Gradë

Koha e ngrohjes

30 Sekonda

Shpejtësi

1

Gjatësia e kabllos

1.8 m

Garanci

2 Vite